Safranbolu Devlet Hastanesi

Hasta Ziyaret Saatleri ve Kuralları

Güncelleme Tarihi: 05/06/2018

HASTA ZİYARET SAATLERİ VE  KURALLARI

- Hastanemizde ziyaret saatleri; hafta içi ve hafta sonu 12:30-13:30, akşam 18:30-19:30 saatleri arasındadır.

- Ziyaret konusundaki olağan dışı durumlarda (acil yatan hasta), lütfen supervizör hemşire ile iletişime geçiniz.

- 12 yaşından küçük çocukların vücut direnci düşüktür. Çocuğunuzun sağlığını korumak adına ziyarete getirmeyiniz.

- Hastanemizde hastalarımıza özel diyet programı uygulanmaktayız. Odalara dışarıdan yiyecek ve/veya içecek sokmayınız.

- Enfeksiyon riski sebebiyle odalara canlı çiçek kabul etmemekteyiz.

- Ziyaretiniz esnasında hijyen açısından hasta yataklarına oturmayınız.

- Ziyaretiniz esnasında el hijyeni, sizin ve hastanız için büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle hasta odalarında bulunan el dezenfektanlarını ziyaret öncesi ve sonrası kullanmaya özen gösteriniz.

- Ziyaret süresini her ziyaretiniz için 10 dakika ile sınırlandırınız.

- Hastanede bulunduğunuz süre boyunca diğer hastalarımızın da konforu için rahatsızlık verecek hareketlerden kaçınınız.

- Cep telefonu kullanımı konusundaki uyarıları dikkate alınız.

- Hastanızın ziyaret ve/veya refakatçi kabulü doktor tarafından yasaklanmışsa, onun sağlığı için bu kurala uyunuz.