T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Safranbolu Devlet Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Safranbolu Devlet Hastanesi

Akparti Karabük Milletvekillerinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme Tarihi: 24/08/2020

İLİMİZ AKPARTİ MİLLETVEKİLLERİ SAYIN CUMHUR ÜNAL ve SAYIN NİYAZİ GÜNEŞ, AKPARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI SAYIN MEHMET SARI HASTANEMİZİ ZİYARET EDEREK BAŞHEKİMİMİZ OP.DR. ERKAN ANDAÇ'A HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDULAR.

HASTANEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNARAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR.HASTALARLA GÖRÜŞÜP ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİLER.HASTANE İLE İLGİLİ YAPILACAK YATIRIMLAR KONUSUNDA GÖRÜŞMELERDE BULUNDULAR.

ZİYARETLERİNDEN DOLAYI MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİREN HASTANE BAŞHEKİMİMİZ OP.DR. ERKAN ANDAÇ, AKPARTİ MİLLETVEKİLLERİ SAYIN CUMHUR ÜNAL ve SAYIN NİYAZİ GÜNEŞ'E, SAFRANBOLU AKPARTİ İLÇE BAŞKANI SAYIN MEHMET SARI'YA  TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ.

• AKPARTİ MİLLETVEKİLİ2  (2).jpg
  • AKPARTİ MİLLETVEKİLİ2  (1).jpg