Hastanemiz Tıbbi, İdari ve Mali Konularında Kasım Ayı Aylık Değerlendirme toplantısı
30 Aralık 2019

Karabük Safranbolu Devlet Hastanemizde Verimlilik Kriterleri doğrultusunda İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet SARI, Destek Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Sedat ÖZDEMİR, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İsmail KARA , Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr. Turhan SARICI ve Mustafa MIZRAK , Karabük Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Bayram AYDOSLU, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hüseyin ÖZER , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ebru ERBOZKURT ÇETİN, İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet ŞAHİN, Hastane Müd.Yrd. İlyas DÖKECEK ve İl Sağlık Müdürlüğümüzde görev yapan Uzman personellerin katılımları ile Tıbbi, İdari ve Mali Konularda Aylık Değerlendirme toplantısı düzenlenmiştir.