Hastanemize ''14 Mart Tıp Bayramı'' Ziyaretleri
15 Mart 2022

Safranbolu Kaymakamı Sayın Mehmet TÜRKÖZ ve beraberindeki heyet Tıp Bayramı münasebetiyle hastanemizi ziyaret etti. Kaymakam TÜRKÜZ ve İlçe Kurum Müdürlerinin gerçekleştiği ziyarette sağlık çalışanları ile birlikte yemek yendi. Sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladılar.
Safranbolu Belediye  Başkanı Elif KÖSE' de hastanemizi ziyaret ederek Başhekim Op. Dr. Erkan Andaç ve sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını tebrik etti.

Müsiad Karabük Şube Başkanı ve aynı zamanda Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Karabük BRTV Televizyonundan Osman Çetinkaya ve Zafer Acar,  Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Meclis Üyesi Mustafa Ünal ve Ak Parti Safranbolu İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Erbozkurt ve 26 . Bölge Eczacılar Odası Safranbolu Temsilcisi Ecz. Celil Tan da hastanemizi ziyaret  ederek hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutladılar.

• TIP BAYRAMI7.jpg
  • TIP BAYRAMI10.jpg