26 Ekim Hasta Hakları Günü
26 Ekim 2022

Hasta haklari i̇nsan haklarinin sağlik hi̇zmetleri̇ sahasindaki̇ yansimasidir.Sağlik hi̇zmetleri̇ni̇n veri̇ldi̇ği̇ her yerde hastalarimiz hasta haklari yönetmeli̇ği̇ gereği̇nce çeşi̇tli̇ haklara sahi̇pti̇rler.Hastanemi̇zde ve di̇ğer sağlik kuruluşlarinda Hasta Haklari Bi̇ri̇mi̇ bulunmakta olup bu bi̇ri̇mlerde hasta ve yakinlari talep, şi̇kayet ve öneri̇leri̇ni̇ bi̇ldi̇rebi̇lmektedi̇rler.
Bu noktada da unutmamaliyiz ki̇ tüm sağlik çalişanlari hayatlarinin her dönemi̇ni̇ i̇nsanlik hi̇zmeti̇ne adamakta ve i̇nsan hayatina saygi göstermektedi̇r.
Hastane Yöneticilerimiz Hasta Hakları münasebetiyle hastaları ziyaret ederek hasta hakları konusunda bilgilendirme yaptılar ve geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

• hasta hakları günü2.jpg
  • hasta hakları günü1.jpg